Kolový ořech celý (Cola Acuminata) 250g

Kód: SPS212M250
Bestseller
372 Kč 332,14 Kč bez DPH
Skladem (obchod) (4 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Kolový oříšek, Kola ořech, Kolovník plod, Guru Nuts (Ořechy duchovních učitelů)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradičně bývá vyhledávaným prostředkem na zahnání únavy a hladu. V Brasilii a Jamaice je stále ještě konzumován jako sexuální stimulant srovnatelný s kokainem.

V posledních letech bývá užíván jako součást diet a pohybové odtučňovací kůry.

Běžně se užívá kávová lžička rozpuštěná v nápoji jako stimulant, euforikum, afrodiziakum.

Cola acuminata patří do rodiny malvaceae. Nabízíme vám kolový ořech v práškové, nejlépe stravitelné formě. Ořechy ze střední afriky jsou známé po celém světě jako velmi silný stimulant obnovující vitalitu, mající afrodisiakálně stimulující účinek srovnatelný s nelegálním kokainem, zahánějící pocit hladu a bolest. Právě pro schopnost zahánět hlad je dnes často colový ořech využíván při efektivním snižování nadváhy. Coly jsou i další poddruhy např. Cola nitida, avšak pouze Cola acuminata má největší obsah aktivních složek (Kofein, theobromin, tanin, fenolických látek d-catechin, i-epicatechin, kolatin, kolanin, phlobaphens).

Nálev vyrobený přelitím vařící vody má tmavě hnědou barvu a vynikající nasládlou, kolu připomínající chuť. Z 50g lze udělat až 30 povzbuzujících šálků.

Tradiční užití: Tradičně se ořechy žvýkají nebo se z 1-2 lžiček práškového ořechu připravuje nápoj přelitím 300ml vroucí vody a nechjící se 10-15min louhovat. Nemusíme cedit, většina prášku se rozpustí a malá část se usadí na dně.

Od našeho spokojeného zákazníka jsme obdrželi tip na přípravu: 1lžičku zalejeme 250 ml horkého mléka a dosladíme. Vznikne nápoj jemné chuti silně stimulující. Taktéž je možné přelít horkou vodou a lehce naředit mlékem, chuť se výrazně zjemní.

Upozornění: Příznaky předávkování jsou podobné kávě a to, neklid a nespavost. Nepřakračujte denní dávkování. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy a děti. Uchovejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu.Uskladnění v chladu zbržďuje degradaci učinných látek.

Cena srovnatelná s kvalitní kávou, účinek diametrální a dlohodobější!!

Doplňkové parametry

Kategorie: BYLINKY
Kategorie: AFRODIZIAKA, STIMULANTY
Datum minimální trvanlivosti/DMT: 8/25

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: