Joint Omega Oil 200ml Organic

Kód: 10056
439 Kč 391,96 Kč bez DPH
Skladem (obchod) (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Možnosti doručení
- Směs více než deseti přírodních olejů v BIO kvalitě

Detailní informace

Detailní popis produktu

Organic Joint Omega Oil 200ml Organic Viridian



Špičková formule, vytvořená zkušenými experty v oboru. Viridian Joint Omega Oil obsahuje směs kvalitních olejů s dominancí omega-3 nenasycených mastných kyselin, plus aditivum olejů z ovoce a speciálních bylin. Zejména semínko z perily je bohatým zdrojem omega-3 nenasycených mastných kyselin, tento olej je navíc z 95% organický (maximální čistota) a certifikovaný organizací Soil Association. 

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

- Stav kloubů

 

Čistota produktu



Všechny složky jsou 100% aktivní


Produkt je oficiálně certifikován autorizačním úřadem Soil Association jako organický produkt s garantovaným ekologickým původem použitých ingrediencí.


Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem „volného“ prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních „pojiv a lepidel“, která mohou tvořit až 50% tablety)


Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky


Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany


Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou




 
Balení: 200 ml



Doporučené dávkování: 3 čajové lžičky (3x5 ml 15 ml) denně s jídlem nebo olej můžete přidat do ovocných nebo zeleninových koktejlů, salátových zálivek, dipů, polévek, nebo jako ochucovadlo nakapat na zeleninu, těstoviny, rýži, brambory apod.




Upozornění: Nevhodné pro děti. Pro těhotné a kojící ženy užívání výrobku doporučujeme po konzultaci s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu. Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 6 týdnů.


 



Výživové údaje:



Počet dávek v balení: 40 x 5 ml v 5 ml* (1 čajová lžička)
Organický olej ze semen perily 3413 mg
Organický olej z dýňových semen 364 mg
Organický olej ze semen brutnáku 228 mg

Organický olej ze semen černuchy seté


182 mg

Komplex olejů z ovoce (malina, brusinka, jahoda, granátové jablko) 224 mg
Komplex olejů s extraktem z koření (zázvorový olej, kurkumový olej, slunečnicový olej s celými chilli papričkami) 143 mg
  Z toho alfa linolenová kyselina (omega 3) 2350 mg
  Z toho linolenová kyselina (omega 6) 1100 mg
  Z toho kyselina olejová (omega 9) 950 mg


*1 dávka odpovídá 5 ml. Balení obsahuje 40 dávek.




Složení: v 5 ml* (1 čajová lžička): olej ze semen perily 3413 mg, dýňový olej ze semen 364 mg, brutnák lékařský olej ze semen 228 mg, černucha setá olej ze semen 182 mg, komplex olejů z ovoce 224 mg (z maliny, brusinky, jahody, granátového jablka), komplex olejů s extraktem z koření 143 mg (zázvorový olej, kurkumový olej, slunečnicový olej s celými chilli papričkami).


 

Doplněk stravy. Organická (kvalita BIO) směs olejů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: