Ashwagandahills Bylinné kapsle 60 kapslí Herbal Hills

Kód: ASWAGANDHAHILLS
236 Kč 210,71 Kč bez DPH
Skladem (obchod) (>5 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení
Withania somnifera - Indický ženšen

Detailní informace

Detailní popis produktu

Withania somnifera - Indický ženšen - ASHWAGANDHA - Ashwaganda

V ájurvédské medicíně je Ašváganda ceněná jako adaptogen a antioxidant. Ve směsi s Pupečníkem je užívána v ajurvédské tradici pro mozkovou činnost. Podporuje mentální a kognitivní činnost, pomáhá udržovat koncentraci a překonávat únavu.

Ašvaganda neboli indický ženšen je vhodná pro dodání energie a vitality podobně jako čaj. Budeme tak mít větší výdrž bojovat v současném hektickém světě. Je oblíbená jako legální přírodní stimulant výkonu například pro manažery, fyzicky a psychicky pracující a sportovce.

Krásný český název snodárná nemá vitánie nadarmo. Pravidelné užívání může podpořit snadnější přechod do spánku a urychlit usínání. Ašvaganda však neutlumuje během dne.

Ašvaganda obsahuje celou řadu alkaloidů (withanin, withananin, somniferin, somniferinin, tropin, pseudotropin, anaferin, nikotin), z níchž například somniferin vykazuje hypnotické vlastnosti. Alkaloidy účinkují tedy převážně sedativně. Withanolidy (withaferin A, sitoindosidy) mají zase sílu léčivou, podobnou ginsenosidům v ženšenu.

Složení:

Každá kapsle obsahuje:

Výtažek z withania somnifera (z kořene) - 100 mg

Prášek z withania somnifera (z kořene) - 250 mg

Oxid křemičitý - 10 mg

Kapsle: rostlinná celulóza

Upozornění:

Skladujte na chladném, suchém místě při pokojové teplotě. Uchovávejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.

Doplňkové parametry

Kategorie: DOPLŇKY STRAVY PRO VAŠE ZDRAVÍ
Země původu: INDIE
Certifikát: Vegan
Kategorie: KAPSLE
Datum minimální trvanlivosti/DMT: 4/26

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: