Muira puama 50 g Salvia Paradise

Kód: SPS188M50
69 Kč 61,61 Kč bez DPH
Skladem (obchod) (2 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Ptychopetalum olacoides | Muara puama

Detailní informace

Detailní popis produktu

MUIRA PUAMA nejcenější brazilské afrodisoakum

Afrodiziakum pro zvýšení libida.

Přinášíme vám tuto špičku mezi afrodisiaky.

Muira puama nebo-li Ptychotepalum oladoides je brazilská bylina, často označovaná jako " MURAPUAMA" . Muira je po staletí používána jako známé afrodisiakum a bylina zvyšující mužské libido. Ptychotepalum oladoides je často doporučováno jako přípravek na impotenci. Muira působí na prokrvení pánevní oblasti, čímž u žen zvyšuje citlivost a u mužů usnadňuje erekci. Je častěji doporučována mužům, jako přírodní alternativa k chemickým lékům na erekci. Mimo její afrodisiakální účinek se Muira puama ukazuje jako vynikající tónikum na celý lidský organismus, zvyšující odolnost vůči stresu a působící blahodárně na vitalitu celého těla.

Učinná látka je muirapuamin.

Tradiční použití:

Muira puama (Muara puama) je považována za nejcennější brazilské afrodiziakum.

Muira puama působí též stimulačně, odstraňuje stres, působí při nervovém vyčerpání, slabosti a impotenci.

Biologický účinek a použití je prakticky stejný jako v případě Damiány; zdá se však, že Muira puama je svým účinkem soustředěna více na muže.

Popis: Muira pochází z Brazílie, kde je hojně využívána muži jako přípravek proti impotenci a pro zlepšení sexuálního apetitu. Tento keř s jasmínovou vůní je dokonce doporučován Britskou asociací pro přírodní léčiva jako přípravek proti impotenci – muira zvyšuje sexuální touhu a zároveň působí příznivě na erekci.

Účinky: Muira stimuluje centrální nervový systém a účinně působí proti dysfunkcím erekce. Tato rostlina zvyšuje citlivost a je přírodní alternativou k Viagře nebo Yohimbe. Při dlouhodobějším užívání působá muira jako tonikum proti stresu a vitalizujeje celý organismus.

Doplňkové parametry

Kategorie: BYLINKY
Kategorie: AFRODIZIAKUM, TONIKUM
Datum minimální trvanlivosti/DMT: 4/23

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: