Muira puama - 25x extrakt 20g

Kód: SPS189
359 Kč 320,54 Kč bez DPH
Skladem do 3 dnů
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení
Ptychopetalum olacoides, Muara puama

Detailní informace

Detailní popis produktu

Afrodiziakum pro zvýšení libida.

Přinášíme vám tuto špičku mezi afrodisiaky. Extrakt Muira puama je 25x silnější než stejné množství rostliny. Extrakt je laboratorně připraven a je té nejvyšší kvality.

Muira puama nebo-li Ptychotepalum oladoides je brazilská bylina, často označovaná jako " MURAPUAMA" . Muira je po staletí používána jako známé afrodisiakum a bylina zvyšující mužské libido. Ptychotepalum oladoides je často doporučováno jako přípravek na impotenci. Muira působí na prokrvení pánevní oblasti, čímž u žen zvyšuje citlivost a u mužů usnadňuje erekci. Je častěji doporučována mužům, jako přírodní alternativa k chemickým lékům na erekci. Mimo její afrodisiakální účinek se Muira puama ukazuje jako vynikající tónikum na celý lidský organismus, zvyšující odolnost vůči stresu a působící blahodárně na vitalitu celého těla.

Učinná látka je muirapuamin.

Tradiční použití: 1-2g extraktu Muiry se rozmíchá v 250ml vody či ovocné šťávy, není nutno vařit. Ihned podáváme. Součástí balení je dávkovací lžička k přesnému odměření dávek.

Doplněk stravy. Nenahrazuje pestrou stravu. Není vhodno pro těhotné, kojící ženy a děti.

Muira puama (Muara puama) je považována za nejcennější brazilské afrodiziakum.

Muira puama působí též stimulačně, odstraňuje stres, působí při nervovém vyčerpání, slabosti a impotenci.

Biologický účinek a použití je prakticky stejný jako v případě Damiány; zdá se však, že Muira puama je svým účinkem soustředěna více na muže.

Popis: Muira pochází z Brazílie, kde je hojně využívána muži jako přípravek proti impotenci a pro zlepšení sexuálního apetitu. Tento keř s jasmínovou vůní je dokonce doporučován Britskou asociací pro přírodní léčiva jako přípravek proti impotenci – muira zvyšuje sexuální touhu a zároveň působí příznivě na erekci.

Účinky: Muira stimuluje centrální nervový systém a účinně působí proti dysfunkcím erekce. Tato rostlina zvyšuje citlivost a je přírodní alternativou k Viagře nebo Yohimbe. Při dlouhodobějším užívání působá muira jako tonikum proti stresu a vitalizujeje celý organismus.

Doplňkové parametry

Kategorie: BYLINKY
Země původu: BRAZILIE
Kategorie: AFRODIZIAKUM, TONIKUM

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: