Skin Repair Oil 100ml Organic

Kód: 10071
405 Kč 334,71 Kč bez DPH
Skladem (obchod) (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Možnosti doručení
- Směs 6 špičkových olejů, extraktu z měsíčku lékařského a vitamínu E v BIO kvalitě
- Rychlá a účinná výživa pro pleť

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO OLEJ PRO OBNOVU PLETI ORGANIC BEAUTY SKIN REPAIR

Pleťový olej.
 

Představujeme vám unikátní směs BIO certifikovaných olejů a vybraných esencí, které vaší pleti poskytnou maximální péči a revitalizaci.

Tento prémiový pleťový olej obsahuje kombinaci šesti pečlivě vybraných organických olejů, mezi které patří olej z červených šípků, jojobový olej a olej z pšeničných klíčků, doplněné o výživný extrakt z měsíčku lékařského a antioxidační vitamín E. Zcela bez syntetických aromat a barviv, tento olej je dokonale šetrný k vaší pokožce.

Jeho lehká textura zajišťuje rychlé vstřebání, intenzivně hydratuje a zanechává pokožku jemnou a vyživenou. Efektivně podporuje regeneraci pokožky, pomáhá minimalizovat viditelnost jizev, vrásek a strií a vyrovnává tón pleti. Jeho uklidňující účinky na pokožku jsou umocněny nádhernou vůní levandule, která nabízí i mírné aromaterapeutické účinky pro relaxaci mysli.

Viridian Nutrition, výrobce tohoto oleje, je hrdý na své striktní etické standardy výroby. Všechny produkty jsou bez GMO, palmového tuku, umělých sladidel, barviv a konzervantů a jsou přívětivé k veganům. Díky spolupráci s lokálními farmáři garantuje Viridian čistotu a kvalitu použitých surovin. Obal z ekologicky šetrného skla a recyklovatelného hliníku navíc podporuje udržitelnost a respekt k životnímu prostředí.

Balení: 100 ml

Dávkování: Aplikujte 2x denně na obličej nebo jiné části těla. Pro nejlepší výsledky používejte večer přibližně hodinu před spaním. Výrobek je určen pouze k zevnímu použití.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém, chladném místě mimo přímé sluneční světlo. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Složení: Bio Helianthus Annuus Seed Oil, Bio Rosa Canina Fruit Oil, Bio Simmondsia Chinensis Seed Oil, Bio Borago Officinalis Seed Oil, Bio Triticum Vulgare Germ Oil, Bio Calendula Officinalis Flower Extract, Bio Lavandula Angustifolia Oil, Tocopherol, přirozeně se vyskytující Geraniol, Linalool, Limonene v esenciálních olejích.

Obsahuje: biooleje ze slunečnice, šípku, jojoby, brutnáku, pšeničných klíčků, levandule a extrakt z měsíčku.
 
 

Zkušenosti s výživou a obnovou pleti nyní v jedné lahvičce – objevte sílu přírody s ORGANIC BEAUTY SKIN REPAIR od Viridian Nutrition.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: