CEDROVÝ olej 50ml | Elit

Kód: O100
Bestseller
Značka: Elit
185 Kč 165,18 Kč bez DPH
na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

TOPlistTento olej byl vždy považován za delikatesu a svou kvalitou daleko převyšuje nejčistší a nejlepší druhy oleje olivového.

Organizmus jej velice lehce přijímá.

Má potvrzené léčebné účinky.

Od ostatních olejů se odlišuje velkým obsahem fosforu a hořčíku.

Bílkoviny tohoto oleje obsahují 19 aminokyselin, z nichž je 70% nenahraditelných.

Vysokého terapeutického efektu bylo dosaženo při vředech dvanácterníku a žaludku, alergiích, lupénce a jiných kožních problémech. Řeší také problémy s lámáním a vypadáváním vlasů a má schopnost odvádět z organizmu usazené soli a těžké kovy.

Legendy říkají, že:

Sibiřský cedr byl stvořen jako zásobárna kosmické energie...“.

Olej je vyroben lisováním jader cedrového ořechu za studena a představuje harmonický komplex bílkovin, tuků, glycidů, vitamínů A, B, E, D, F a stopových prvků.

Užívá se jako posilující a profylaktický prostředek zvyšující obranné funkce organizmu. Má cenné výživné a chuťové vlastnosti.

Složení:

obsahuje komplex esenciálních mastných kyselin (palmitovou, stearovou), které obsahují vitamín F, komplex tokoferolů (alfa, beta a gama), vitamíny A, B, D a široké spektrum stopových prvků důležitých pro lidský organizmus.

Tento olej se odlišuje od jiných rostlinných olejů vysokým obsahem polynenasycených mastných kyselin, konkrétně kyselinu linolovou OMEGA 6 a polynenasycenou kyselinou specifického složení, která ve všeobecně používaných rostlinných olejích není obsažena.

Použití:

Tento olej je nutriceutikumzdroj polynenasycených mastných kyselin a vitamínu E.

Spojení polynenasycených mastných kyselin různého složení zajišťuje vysokou biologickou aktivitu cedrového oleje a jeho kladný vliv na funkční aktivitu imunitního systému a zvýšení odolnosti organizmu posílením nespecifické imunity.

Tajemstvím sibiřského zdraví je olej z cedrových oříšků. Díky unikátnímu koktejlu vitaminů, minerálních látek a aminokyselin je tento olej vhodný v každém věku. Aminokyselina tryptofan potlačuje depresi, zlepšuje paměť a podporuje produkci serotoninu. V našem mozku je serotonin produkován jako jeden z neurotransmiterů, který hraje důležitou roli v tom, jak se každodenně cítíme a jakou máme náladu.

Součástí cedrového oleje je zajímavý i bohatý komplex vitamínů (A, B1, B2, B3, B6, D, E, F, PP), zejména pak obsah vitamínu E (antioxidant). Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Obsahuje i velké množství fosforu a hořčíku. Fosfor je potřebný pro zdravý růst a vývoj kostí u dětí. Hořčík přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.

Složení: 100% olej ze semínek sibiřského cedru (Borovice sibiřská, Pinus Sibirica)
Energetická hodnota na 100 g: 898,2 kcal /3761 kJ. Výživová hodnota na 100 g: obsah bílkovin: 0 g, sacharidů: 0 g, tuků 99,8 g.

Použití: 1 čajová lžička 2 - 3x denně do tepelně neupravených pokrmů nebo k přímé konzumaci. Olej není vyroben z geneticky modifikovaných rostlin.

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Případný kal na dně není na závadu. Tento výrobek podstoupil radiologickou kontrolu.

Za studena lisovaný, první lis

Balení: 50 ml

Doplňkové parametry

Kategorie: DOPLŇKY STRAVY PRO VAŠE ZDRAVÍ
Země původu: ALTAJ - SIBIŘ
Kategorie: ZDRAVÉ OLEJE
Datum minimální trvanlivosti/DMT: 1/24
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: