Jiaogulan Ženšen pětilistý 100 g Salvia Paradise

Kód: SPS214M100
369 Kč 329,46 Kč bez DPH
Skladem (obchod) (2 ks)
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Možnosti doručení

Účinné složky: Vysoký obsah saponinů, flavonoidů, polysacharidů, aminokyselin, vitamínů, minerálů a stopových prvků.

Zaměření: Podpora celkového zdraví, adaptogen, antioxidant, posiluje adaptaci organismu na stres.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jiaogulan Thailand HQ Ženšen pětilistý 100 g – Přírodní elixír vitality

Náš Jiaogulan HQ (High Quality) se vyznačuje absolutní špičkovou kvalitou, která je porovnatelná s těmi nejlépe zpracovanými čaji. Rostlina je pečlivě tříděna a podléhá přísným kvalitativním požadavkům, abychom zaručili její nejlepší možné vlastnosti.

Gynostemma pentaphyllum, známá také jako pětilistý ženšen nebo 'Bylina nesmrtelnosti', je od pradávna oslavována v tradiční východní medicíně. Tento bylinný elixír je uznáván jako jeden z nejmocnějších přírodních prostředků pro udržení zdraví díky svým adaptogenním a antioxidačním schopnostem.

Obsahuje až čtyřikrát více účinných látek než ženšen, což zahrnuje především saponiny. Kromě nich najdeme v Jiaogulanu synergické bioaktivní látky jako flavonoidy, polysacharidy, aminokyseliny, vitamíny a minerály, které společně posilují zdraví.

Příprava čaje a konzumace: Čaj z Jiaogulanu se připravuje luhováním 1 gramu suchého listu (přibližně jedna čajová lžička) v 250 ml horké vody po dobu 3-5 minut, dle individuální preference chuti. Pro skutečné milovníky čaje doporučujeme přípravu metodou 'Kung Fu Cha' v malé konvičce. Při této metodě se na objem konvičky 250 ml vkládají dvě čajové lžičky suchého listu. První nálev po 10-15 sekundách se slije a druhý nálev se nechává luhovat dle chuti, v rozmezí 3 až 15 minut. Metoda je podobná přípravě špičkových zelených čajů a je možná i v Čcha wanu.

Jiaogulan je vhodný k celodenní konzumaci a díky své výjimečné chuti a vůni poskytuje příjemný zážitek jak teplý, tak chlazený s ledem - skvěle osvěží v každé situaci.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu: Jiaogulan HQ Ženšen pětilistý je dodáván jako sušený bylinný čaj, který je připraven pro okamžitou přípravu osvěžujícího nálevu.

Přidejte Jiaogulan HQ Ženšen pětilistý do svého denního rituálu a objevte sílu jedné z nejúčinnějších adaptogenních bylin, která přispívá k harmonii a vitality vašeho těla.

 

 

více o Jiaogulanu v Herbáři

Doplňkové parametry

Kategorie: DOPLŇKY STRAVY PRO VAŠE ZDRAVÍ
Země původu: Čína
Kategorie: adaptogeny
Datum minimální trvanlivosti/DMT: 8/25

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: