Himálajská sůl bílá 500g - jemně mletá, DNM

Kód: HSB500
33 Kč 29,46 Kč bez DPH
Skladem (obchod) (>5 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Složení: sůl jedlá (NaCl)98%,2% ostatní minerály( síra, vápník, hořčík, draslík, křemík, želeozo...)

 Použití: pro přípravu slaných i sladkých pokrmů, nápojů(přírodního jonťáků) studených či teplých. Jako součást Vaší přírodní kosmetiky, pleťové masky, jako sůl do koupele.

Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek jako je síra, vápník, hořčík, železo a další. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.

BEZ GLUTAMANU

BEZ LEPKU

BEZ BARVIV

BEZ KONZERVANTŮ



 Země původu: Pákistán

 Dovoz z: EU

 Obsah balení: 500 g

 

Himalájská sůl Legenda:

Krystalická sůl z Himálají obsahuje důležité minerály, které lidské tělo potřebuje. Tyto prvky byly součástí pramoře a mají i nyní pro lidský organismus centrální význam. Velmi cenná krystalická sůl protkává sůl kamennou jako spleť žilek. Růžové zbarvení soli je způsobeno oxidem železitým. Díky pravidelné krystalické stavbě má krystalická sůl silné přirozené, živototvorné síly pro orgány a nervy. Běžné kuchyňské a stolní soli jsou složeny jen z prvků sodíku a chloru, navíc s přísadami proti hrudkování.

Použití: Na ochucování teplých i studených pokrmů.

Proč právě krystalickou sůl z Himálají?

Běžně prodávaná stolní sůl
Stolní a kuchyňská sůl, kterou denně používáme je složena jen z prvků sodíku a chlóru. Aby měla tato sůl dobrou sypkost a nehrudkovala se, jsou přidávány další přídavky k dělivosti a sušení jako calcium carbonate, magnesium carbonate. Navíc může být sůl obohacena jódem a fluorem. Tato solná směs je podávána tělu spolu s potravou. Avšak organismus není na základě anorganické a hrubé látkové formy schopen sodík přijmout. Je tělem identifikován jako jed. Tělo se snaží kuchyňskou sůl izolovat, aby se stala neškodlivá. K tomu je používána buněčná tekutina. Buňky vysychají, tělo žízní. Pokud je ještě moc vysoký obsah chloridu sodného v těle, sůl se rekrystalizuje, takže se váže na neodbouratelné bílkoviny, které se opětovně ukládají v kostech a kloubech. Zde nachází často původ bolestivé onemocnění kloubů jako revma, artritida a dna. Kromě toho díky konzumaci kuchyňské soli se může vyskytnout zvýšený krevní tlak a osteoporóza.

Mořská sůl
Mořská sůl zaujímá postavení mezi kuchyňskou a krystalickou solí a má (případně měla) organickou strukturu, která může být tělem přijatá. Bohužel znečištěním moře (ať už přímým nebo deštěm ze znečištěného ovzduší) jsou organické struktury solotvorných prvků izolovány. Kvůli tomu již není zaručeno, že ji tělo příjme. Anorganické struktury se ukládají do pojivové tkáně a odebírají buňkám životně důležitou vodu.

Krystalická sůl z Himálají
Dokonalá geologická struktura krystalické soli je v mineralogii označována jako halit. Vzniká geologickými změnami pod vysokým tlakem. Během vývoje země se posunem zemských desek vztyčili obrovské hory. Největší zemská masa vznikla kolizí euroasijské a indické zemské desky: Himálaje. Jen tímto obrovským tlakem mohla krystalická sůl vzniknout s téměř přesnou geometrickou strukturou. Tato geometrická, skoro dokonalá struktura této sloučeniny může být tělem vstřebána. Krystalická sůl z Himálají obsahuje důležité minerály, které lidské tělo potřebuje. Tyto prvky byly součástí pramoře a mají i nyní pro lidský organismus centrální význam. Velmi cenná krystalická sůl protkává sůl kamennou jako spleť žilek. Červené zbarvení soli je způsobeno oxidem železitým. Krystalická sůl tvoří díky své geometrické struktuře jemné fraktálové formy. Díky pravidelné krystalické stavbě má krystalická sůl silné přirozené, životvorné síly pro orgány a nervy.

Krystalická sůl z Himálají a pramenitá voda - Optimální kombinace
Vedle krystalické soli je čistá pramenitá voda to nejdůležitější pro lidské tělo. Voda musí být schopná odvádět jedovaté látky z těla. Tuto úlohu naplňuje nejlépe čistá pramenitá voda. Má stejně jako krystalická sůl uspořádanou strukturu a je ideálně vhodná k detoxikaci lidského těla. Pokud škodliviny nejsou vyplaveny, následuje jejich uložení v těle, především v pojivové tkáni. Následkem je zanesení organismu, zvýšení hmotnosti, překyselení organismu a ztučnění pojivové tkáně. Dopřejte sobě a svému organismu čistou pramenitou vodu v kombinaci s „přezdravou“ krystalickou solí z Himálají.

Země původu: Pakistán

Doplňkové parametry

Kategorie: DOPLŇKY STRAVY PRO VAŠE ZDRAVÍ
Země původu: Pakistán
Kategorie: KOŘENÍ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Obchodní společnost DNM company s.r.o. byla založena v roce 1998. Její hlavní náplň je podpora zdravého životního stylu a podpora harmonického rozvoje těla, mysli a duše. Z toho důvodu zákazníkům nabízí přírodní produkty - přírodní kosmetiku, přírodní doplňky stravy, zdravou výživu.