Doprava & platba

JAK VYŘIZUJEME VAŠE OBJEDNÁVKY?

Vážení zákazníci, jakmile dokončíte objednávku přes náš internetový obchod, přijde Vám kopie objednávky na emailovou adresu, kterou jste zadali ve Vaší objednávce. Pokud jste zvolili způsob platby převodem, naleznete v této kopii také údaje pro platbu. Jakmile Vaše zboží vyexpedujeme a je předáno přepravci (Zásilkovna, Česká pošta), o čemž Vám přijde informace na Vaši emailovou adresu. Tuto zprávu si, prosím, ponechte až do převzetí zboží, neboť obsahuje číslo zásilky pro sledování a objednávku a elektronickou fakturu.

Objednávky odesíláme stejný nebo druhý den po vytvoření (po víkendu v pondělí). Odesíláme každý pracovní den a tak nebudete čekat dlouho. Výjimečně může dojít ke zdržení z důvodu technické závady nebo například nemoci. 

Nabízíme dopravu po celé ČR, SK a EU.

Jakmile Vám zboží vyexpedujeme, přijde Vám na Vaši emailovou adresu číslo zásilky. O stavu objednávky vás budeme průběžně informovat, včetně případných problémů. 

 

MOŽNOSTI DOPRAVY 

Před odesláním objednávky si vyberete z dostupných způsobů dopravy.

 

Vyzvednutí ve skladu e-shopu v obci LEDNICE - Zdarma 

 

ZÁSILKOVNA (doručení na výdejní místo)

jen 69 Kč pro ČR

4,5 Euro pro SK a další EU země (do 5 kg)

Dopravu k vyzvednutí na některé z více než 4700 poboček Zásilkovny v Česku a 1200 na Slovensku doporučujeme jako nejlevnější a spolehlivý způsob dopravy. O doručení budete informování emailem a SMS a zásilku si vyzvednete, až se vám to bude hodit. Zásilka bývá připravena k vyzvednutí obvykle druhý den po odeslání a musíte ji vyzvednout do týdne (v předvánoční špičce dříve). Dobírka za 30 Kč. 

 

ZÁSILKOVNA (doručení na adresu - Zásilkovna domů)

95 Kč pro ČR

5 Euro pro SK(do 5 kg)

Nejlevnější dopravu až k vám domů zprostředkuje Zásilkovna. Je to dobrý způsob dopravy, když chcete ušetřit. Nevýhoda je, že nevíte jistě, jaký dopravce vám balík přiveze, a doručení trvá minimálně 2 dny. Po Česku pro Zásilkovnu doručují řidiči osobními auty, a když se jim nepodaří doručit balík na 1. pokus, uloží ho automaticky na nejbližší pobočku, kde si ho musíte sami vyzvednout. Dobírka za 30 Kč

 

ČESKÁ POŠTA - BALÍK DO RUKY

129 Kč pouze doručení ČR

 

Doprava do zahraničí 

Odesíláme i do dalších zemí EU.

 

MOŽNOSTI PLATBY 

Platba kartou - platební brána THEPAY - zdarma 

Online platba kartou přes THEPAY. Po jejím zvolení budete přesměrováni na platební bránu, kde zadáte údaje o své platební kartě, a po autorizaci budete přesměrováni zpět na náš eshop. Peníze obdržíme ihned a můžeme zboží rychleji odeslat. 

 

Platební tlačítka - platební brána THEPAY - zdarma 

Online platební tlačítka THEPAY. Po jejím zvolení budete přesměrováni na platební bránu, kde provedete zrychlený online bankovní převod, a po autorizaci budete přesměrováni zpět na náš eshop. Peníze obdržíme ihned a můžeme zboží rychleji odeslat. 

S případnými reklamacemi nebo dotazy k výše uvedeným způsobům platby se můžete obrátit na jejich poskytovatele:

podpora@thepay.cz
+420 565 554 910

 

Bankovním převodem - zdarma 

Můžete zaplatit převodem na náš účet u Fio banky. Zboží bude odesláno až po připsání platby na náš účet. 

 

Dobírkou - 30 Kč 

Zaplatíte při převzetí zásilky. Zboží bude odesláno rychleji, ale s příplatkem za dobírku.