Hodnocení obchodu

4,8 183 hodnocení
5
169x
4
6x
3
4x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.11.2014
+ výhoda ohledně kvality produktů

doporučuji ostatním široký sortiment kvalita zboží
Avatar autora | 22.11.2014
- Zboží jsem objednala a zaplatila, ale přišla ho jen polovinaa bez faktury - bylo tam více položek. Opakovaným dotazováním a dlouhou komunikací jsem nakonec dostala zpět alespoň vynaložené peníze, ale ne hodiny času, které jsem kvůli nedodání zboží a dohledávání jednotlivých položek ztratila.

Nefér jednání, zaplatíte a nevíte, kdy vlastně zboží dostanete, protože i když je nabízejí, tak je nemají na skladě ale teprve objednávají a vymlouvají se na ostatní.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Vážení zákazníci, dovolte nám obhajobu k této recenzi. 11.11.2014 16:33 a 20:33 nám byla zaslána objednávka a dotaz na dostupnost (orientační dostupnost je také uvedena v detailu produktů). Zákazník byl informován o tom, že některé položky by měli být nejdříve v pondělí - v pracovním shonu jsme zapomněli na svátek Po 17.11.2014. 15.11. byla tedy část zásilky předána přepravci, což jsme učinili z dobré vůle, právě kvůli svátku a předpokládaným komplikacím. Ano, bohužel jsme o tom, že byla odeslána pouze část zásilky včas zákazníka neinformovali. Byli jsme tedy kontaktováni zákazníkem 18.11., kdy jsme se omluvili a nabídli dodání zbývajících položek na naše náklady a menšího balení nedostupné byliny v dovozu nebo možnost vrácení uhrazené částky. Zákazníkovi byla poskytnuta sleva za komplikace, slevový kupón, dáreček, vráceny peníze obratem a to před recenzí a bez jakéhokoliv zdržování. Fakturu zasíláme elektronickou - na vyžádání ji můžeme vytisknout. Když se stane, že některé položky nejsou k dodání nabízíme alternativu, doposlání na naše náklady po naskladnění nebo vrácení peněz a většinou ještě přidáme dáreček, slevový kupón či slevu. Pokud se chyba stane a jsme jen lidé, tak ji řešíme, snažíme se vyjít zákazníkovi vstříc a poučit se. Děláme vše pro Vaši spokojenost. A protože víme, že se na nás obracejí zákazníci, kteří se mnohdy zotavují z vážných nemocí, je u nás na prvním místě právě zákazník, slušnost a ochota pomoci. Takže za nás s čistým svědomím můžeme říci, že hrajeme fér. Buďte zdraví a šťastní.
Avatar autora | 18.11.2014
Spolehlivý obchod, seriozní a rychlé jednání.
Avatar autora | 8.11.2014
+ Obrovský výběr bylin a potravinových doplňků.
- NEMÁ ŽÁDNÉ SLABINY!!!!!

- Doporučuji obchod pro přehledné a logické vyhledávaní zboží. - Při výběru na eshopu je perfektní popis zboží. - Objednávám v tomto shopu rád pro perfektní komunikaci a profesionální přístup. Dokonce se mi stalo, že po uzavření objednávky jsem zjistil, že mi chybí ještě jedna bylina, kterou neměl obchod v sortimentu zboží. Požádal jsem o doplnění chybějícího sortimentu a obchod mi k mé radosti VYHOVĚL a zboží sehnal!!!!! Doporučuji všem!!!
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme a je nám ctí :)
Avatar autora | 27.10.2014
+ Velmi přehledné stránky.
+ Zboží jsem objednala telefonicky, po domluvě
+ s velmi příjemným a laskavým obchodníkem .

Sama se zabývám léčení bylinami. V dnešní době mám okolo sebe mnoho přátel s rakovinou . Když to vyléčilo mou dceru a mou sekretářku , vyléčí to i ostatní .Jenom chtít věřit a víra Tvá a byliny tě uzdraví. Byliny na rakovinu jsem objednala pro sebe jako prevenci a pro mé přátele . Všem doporučuji. Gigantický farmaceutický průmysl a EU Vám bude doporučovat chemické přípravky které nefungují .
Avatar autora | 23.10.2014
+ Nabízí zboží v dobré kvalitě.
- zatím žádné

Vřele doporučuji.
Avatar autora | 20.10.2014
+ spolehlivost,rychlost,kvalita zboží

Avatar autora | 7.10.2014
Doporučuji ostatním, nakoupený produkt Neem prach byl v pořádku. Bylina je dobré kvality, prach velmi jemný, vhodný i na výrobu silné tinktury.