Sezamový olej 200 ml Elit
Kód: O007Související produkty

- Boswellia sacra (pryskyřice) Olibanum

✓ Boswellia sacra (Olibanum) – pryskyřice z kmene kadidlovníku pravého ✓ Vonná pryskyřice kadidlovníku...
Detailní popis produktu
Sezamový olej je jedlý rostlinný olej získávaný ze sezamových semen. Kromě běžného použití jako kuchyňský olej v jižní Indii se často používá pro zlepšení chuti jídel v čínské a korejské kuchyni, v menší míře také v kuchyni jihovýchodní Asie. Skvěle se hodí na ochucování polévek, omáček a salátů. Doporučuje se používat i samostatně v malých dávkách. S oblibou se využívá na tělové masáže.
Složení: 100% olej ze sezamových semen
Obsah: 200 ml
Skladování: Na tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření skladovat v ledničce
Použití:
vnější použití - dle potřeby
dochucení pokrmů - dle chuti
Výživová hodnota na 100 g: bílkoviny 0 g, sacharidy 0 g, tuky 99,9 g
Země původu: Ukrajina

min. 40% polysacharidů (400mg/g)

Pazvonek chloupkatý, Codonopsis pilosulae

Zaměření: celková revitalizace, hojení, potlačení zánětů, podpora imunity, srdce, cévy, krevní tlak,...

Maka horská, LEPIDIUM MEYENII walp., Maca andina

Kočičí dráp, Uňa de gato, Cats claw, Uncaria tomentosa, Cats claw | vnitřní kůra

Jednička mezi skandinávskými rybími oleji, díky své výjimečné čistotě a udržitelnému získávání. Čistý...

- Profesionální sportovní výživa / Made in Suomi- Oblíbený energetický a iontový nápoj s elektrolyty a...

✓ Vysoký obsah betaglukanů: Minimálně 30 % beta 1,3/1,6 glukanů pro podporu zdraví nervového systému...

● Normální trávení. ● Normální činnost jater. ● Normální činnost kardiovaskulárního...

- 1088 kilokalorií v dávce!- Proteinová směs bílkovin a hydrolyzátů s vysokou biologickou hodnotou-...

min. 50% polysacharidů (300mg/g). , min. 20 % ?-1,3/1,6 D-glukanů

Kotvičník zemní (Tribulus Terrestris) je oblíbenou bylinou zejména mužů. Uvolňuje svalové napětí. Užití...

65% polysacharidů - Celková revitalizace - Podpora srdce a imunity - Bezpečný & Přírodní Astragalus...

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.