Shaolinská náplast - Shaolin plaster při námaze zad, svalů a kloubů 8 ks

Kód: 21201
–8 %
1773 shaolinska naplast shaolin plaster pri namaze zad svalu a kloubu 8 ks
195 Kč –8 % 179 Kč 147,93 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení

Shao Lin Die Da Gao - tračiční náplast proti bolesti - TČM

Detailní informace

Detailní popis produktu

Shaolinská náplast - Shaolin plaster při námaze zad, svalů a kloubů 8 ks

Původní shaolinská náplast v novém obale! 

Shaolinská náplast je bylinná náplast tradiční čínské medicíny (TCM) odvozena od lékařského umění Shaolinského kláštera. Je impregnována extraktem z více, než sedmnácti bylin. Náplast skvěle regenerujeuvolňuje a prohřívá pokožku před a po fyzické námaze i sportovním výkonu. 
 
Shaolinskou náplast aplikujeme při únavě a námaze, k prokrvení a regeneraci a na pokožku v okolí svalůkloubů, zad a šlach
 
Jako alternativu za Shaolinskou náplast doporučujeme Gu Tong Tie Gao - Quick Effect Plaster 10 ks
 
Bylinná náplast tradiční čínské medicíny odvozena od lékařského umění Shaolinského kláštera. Je impregnována extraktem z více, než šedesáti bylin, které zajišťují komplexní ošetření postižené tkáně, snižují otok, bolestivost a urychlují její hojení. Zvláště je vhodná pro sportovní poranění, revmatické bolest, nebo zatuhnutí svalů.

Doporučené dávkování

Pro vnější použití. Na určené místo. Po odstranění ochranné folie se náplast přiloží na suchou kůži v postižené oblasti a nechá se působit 24 hodin. Mírné zarudnutí kůže není na závadu. Nepřikládat na otevřená poranění. Použití lze opakovat po pár hodinách „provětrání" kůže, kam náplast lepíme opakovaně.

Složení

Sinapis alba seed, Achyranthes bidentata, Drynaria fortunei rhizome, Dipsacus asperoides root, Acanthopanax gracilistylus bark, Piper kadsura stem, Scutellaria indica, Kummerowia striata, Croton crassifolius root, Angelica pubescens f. biserrata root, Eucommia ulmoides bark, Carthamus tinctorius flower, Sparganium stoloniferum tuber, Cinnamomum cassia bark, Piper nigrum fruit, Panax notoginseng root, Camphorum.

Upozornění

Nepoužívat v těhotenství! Ukládat mimo dosah dětí!
Uchovejte v suchu. Chraňte před světlem.

Kontraindikace

V případě výraznějších obtíží doporučujeme používat spolu s některou směsí na Pohybový aparát (řada 201 - 205). Nejčastěji se směsí JIN GU DIE SHANG WAN, která výrazně zmírňuje poúrazové stavy a podporuje hojení.

Doplňkové parametry

Kategorie: ZDRAVÍ A WELLNESS
Datum minimální trvanlivosti/DMT: 3/24

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: