HANOJU Graviola extrakt z plodů 20:1, 450mg, 90 tablet

Kód: 293790
Bestseller Extrakt
Značka: HANOJU
569 Kč 508,04 Kč bez DPH
Skladem (obchod) (5 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Annona muricata L., Guanábana, Anona, Graviola

Detailní informace

Detailní popis produktu

Anona - Graviola extakt z plodů od Hanoju

Doplněk stravy - extrakt z plodu Graviola - Guanábana (Annona muricata)

Běžná jména: Nangka blanda, Soursop, Guanabana, Graviola, durian benggala, zuurzak, brazilský Paw Paw, Sirsak, Sauersack.

Rodina: Annonaceae (Annona rodina).

Rozhodněte se pro nejvyšší kvalitu a čistotu!

Doporučené dávkování:

3 tablety obsahují 1200 mg Graviola (Annona muricata L.) ovocný extrakt 20:1
120 mg bramborový škrob, 30 mg Magnesium stearat

Varování:

Graviola stimuluje dělohu a proto by neměl být používán během těhotenství.

Lidé, kteří jsou pod lékařským ošetřením by měli před konzumací poradit s lékařem nebo terapeutem.

Předávkování může způsobit nevolnost.

U lidí s citlivým žaludkem může Graviola pyré, pokud je užito v max.100ml množství, způsobit nevolnost.

Obecné informace:

Graviola (Soursop, Guanabana) je slaký plod, který roste na malém stromě v Jižní Americe, ovoce je poměrně velké a těžké a externě poseté měkkými ostny. Graviola ovoce je od nepaměti známé jako plody aktivující zdraví a sílu amazonských indiánů.

Obecně platí, že dužina plodu Gavioly je bílá, šťavnatá, vynikající a velmi příjemné chuti. Graviola plody jsou sladké, s mírně kyselým nádechem. Buničina obsahuje vlákninu, má řadu proteinů, tuků, sacharidů, vitamínů B, C, A, vápníku a fosforu.

Prohlášení o alergenech:

bez laktózy

bez ořechů

Bez umělé příchutě

žádné konzervanty

bez soji

100% přírodní

bezlepkový

bez želatiny

Pokyny v nařízení o doplňcích stravy:

Nepřekračujte doporučený denní příjem. Produkt není náhradou za vyváženou a pestrou stravou. Udržujte mimo dosah dětí.

"Materiál, tvar a barva obalu výrobku se může lišit od obrázků produktů."


více info.:

Anona - Graviola

Běžná jména: Nangka blanda, Soursop, Guanabana, Graviola, durian benggala, zuurzak, brazilský Paw Paw, Sirsak, Sauersack. Rodina: Annonaceae (Annona rodina).

Graviola v tradiční medicíně

Čaj z listů se používá na sklidnění podrážděných nervů, při hypertenzi a nervozitě. Také použitý proti chřipce a horečce.

V peruánské Amazonii se Guanabana užívá ke snížení cukru v krvi cukrovce a jako sedativum.

V brazilské Amazonii se čaj z listů užívá při jaterních problémech.

Na Jamaice, Haiti a v západní Indii a okolí se plody a nebo šťáva z plodů užívají při horečkách, parazitech, průjmu a jako laktagogum; kůra nebo listy pak jako spasmolytikum, sedativum a nervové sedativum, pro úpravu srdečního rytmu, při kašli, chřipce, obtížném porodu, astmatu, astenii, hypertensi a parazitech.

 

Kontraindikace:

Graviola prokázala děložní povzbuzující účinkem na studii se zvířaty (potkani), a proto by neměl být podáván během těhotenství.

Graviola má hypotenzní, vasolidační a kardiodepresivní činnost ve studiích na zvířatech a je kontraindikována u lidí s nízkým krevním tlakem. Lidé, kteří užívají antihypertenziva, poraďte se se svým lékařem, než začnete užívat Graviolu.

Graviola prokázal významné vlastnosti vitro antimikrobiální. Chronické, dlouhodobé užívání této rostliny může vést k vymírání přátelských bakterií v trávicím traktu kvůli jeho antimikrobiální vlastnosti. Doplnění stravy o probiotika a trávicí enzymy je vhodné, pokud se tato rostlina používá déle než 30 dnů.

Graviola prokázala emetické vlastnosti v jedné studii se zvířaty s prasaty. Velké jednotlivé dávky může způsobit nevolnost nebo zvracení. Pokud k tomu dojde je potřeba snížit spotřebu.

Jedna studie s krysami, kterým byl podáván extrakt z kůry intragastricky (při 100 mg / kg) vykázala nárůst dopamin, norepinefrinu, a činnost monoaminooxidázy, stejně jako inhibici uvolňování serotoninu v stresem vyvolaných potkanů.

Alkohol výtažky z listů Graviola neprokázaly žádné toxické účinky nebo nežádoucí účinky u myší 100 mg / kg, ale v dávce 300 mg / kg, bylo pozorováno snížení explorační chování a mírné břišní zúžení. Pokud k útlumu nebo ospalosti dojde, je třeba snížit užívané množství.

Lékové interakce: Nejsou hlášeny. Graviola však může potencovat antihypertenzní a srdeční tlumivé léky. Může zvýšit účinek antidepresiv a interferovat s MAO-inhibitory. Viz výše kontraindikace.

Graviola je jistě slibný přírodní prostředek, který znovu zdůrazňuje význam zachování zbývajícího ekosystémy deštného pralesa. Mnoho lidí věří, že lék na rakovinu a mnoho dalších nemocí je skutečně uschován v rostlinách deštného pralesa. Měli bychom tedy přijmout nezbytná opatření k ochraně našich zbývajících deštných pralesů před zničením.

Více info + zdroje:

Doplňkové parametry

Kategorie: DOPLŇKY STRAVY PRO VAŠE ZDRAVÍ
Země původu: PERU
Kategorie: peruánská medicína
Datum minimální trvanlivosti/DMT: 6/26

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: