Spirulina BIO 300 tablet | Hanoju

Kód: 5210120
Akce BIO
Značka: HANOJU
–15 %
627 spirulina bio 300 tablet hanoju
352 Kč –15 % 299 Kč 266,96 Kč bez DPH
Skladem (obchod) (3 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Spirulina platensis, Arthrospira platensis

Detailní informace

Detailní popis produktu

Spirulina v Bio kvalitě od Hanoju

Doplněk stravy ze modro-zelené řasy Spiruliny

Spirulina je modrozelená řasa, známá svojí náročností na čistotu prostředí. Spirulina představuje nebyčejně bohatý zdroj  životně důležitých živin. V žádné potravině rostlinného původu není zastoupení bílkovin tak vysoké a jejich kombinace s ostatními živinami tak velká jako právě v mikrostruktuře této řasy.

Jedná se zejména o živiny  jako jsou železo, selen, vitamín A a B12, které se ve spirulině vyskytují ve velké koncentraci. Obsahuje také nejvyšší množství beta karotenu ze všech ostatních potravin včetně mrkve.

Denní  potřebu minerálních látek je možno pokrýt pouhými 10 g spiruliny, a to s minimální dávkou energie. Těchto 10 mg řasy poskytuje jen 36 kalorií. Tím je spirulina zajímavá také pro ty osoby, které se rozhodli pro dietu nebo chtějí zhubnout.

Spirulina nemá tvrdé buněčné stěny. Ty jsou bez celulózy, takže je řasa velmi dobře stravitelná. Navíc všechny bílkoviny a další zmíněné živiny se do organismu příjemce dostanou velice snadno. Je to dáno možností konzumace pouze malé dávky a také tím, že v řase jsou tyto látky ideálně vyvázané, což podporuje jejich vstřebávání.

Rostliny, které ve vysokém množstvím obsahují chlorofyl, mají vynikající detoxikační vlastnosti, které působí proti zplodinám metabolické činnosti. Dodávají energii buňkám a mají pozitivní vliv na činnost bakterií ve střevní flóře.

Buďte zdraví a fit se spirulinou.

Hmotnost balení: 120 g
Počet tablet: 300 ks (á 400 mg)
Doporučené dávkování: max. 10 tablet denně

Doplňkové parametry

Kategorie: DOPLŇKY STRAVY PRO VAŠE ZDRAVÍ
Certifikát: BIO
Kategorie: GREENFOODS, SUPERFOODS
Datum minimální trvanlivosti/DMT: 9/24

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: